Unike seilturer i Bergen og Kroatia

Unik og eksklusive turer på sjøen!

Bergen, Vestlandet og Kroatia

Fjordfun v/Anita Botnevik tilbyr unike og eksklusive turer på sjøen i Bergen og Kroatia. Vi tilby turer for grupper og enkeltpersoner. Vi har også egne dameturer hvor det bare er damer som får lov å være med. 

Vestlandet: Her seiler du med andre damer ombord (maks 10 personer pr. båt, bare 4 personer ved overnatting). Våre turer går til blant annet Rosendal, Bekkjarvik og Espevær. Her vil få oppleve den idylliske kysten fra sin beste side med magiske øyer, holmer og en skjærgård som er helt unik!

Les mer om anløpshavnene 

Kroatia: Inntil 10 personer ombord i leid båt med komfortabel innkvartering.  

Les mer om seiltur i Kroatia 

Vi tar forbehold om nok påmeldte per tur. Du trenger ingen erfaring, men alle må delta og alle får opplæring. Det blir turer med aktiviteter og planlagte havner, enten nord eller sør for Bergen.

Alle våre organiserte turer til sjøs kan du enkelt melde deg på i vår nettbutikk hvor vi ligger ut de forskjellige turene og datoene de organiseres på.

Er dere flere enn 10 personer så ta kontakt så finner vi gode løsninger

Du kan lese mer om hvordan det er å seile med FjordFun her

Våre seilturer

Her er 4 gode grunner til å ta ferien på sjøen:

– En unik tilgang til nydelige og bortgjemte steder langs kysten, med båten kommer vi frem til de mest utrolige steder og idyller! 

– Bærekraftig ferie – Du er endel av vårt mannskap og vil lære alt du trenger for en nydelig seilas ombord med oss. Vi sørger for gode lokale råvarer og god stemning. Vi bruker seil så mye vi kan og håper på at vinden er vår venn.

– Du vil lære mye nytt og være endel av crewet som trygt loser båten fra havn til havn. Du kan også få nye utfordringer å prøve deg på! 

– Nyt hvilepulsen og ta inn alle inntrykkene og naturopplevelsene som møter oss. Dårlig dekning på mobil kan være godt for alle innimellom – her møter du nye bekjentskaper!

FÅ EN OVERSIKT OVER VÅRE KOMMENDE SEILTURER OG MELD DEG PÅ ONLINE