FJORDFUN v/Anita Botnevik

Om oss

FjordFun betyr gøy på sjøen
- og det lever vi opp til!

Vi holder til i Fanafjorden der vi har båter og nøst. Sikkerhet, mestring og morro er visjonen til FjordFun.

Vi arrangerer:

Vi ønsker å sette et tydelig fokus på bærekraft. Ved å seile for naturens egen maskin og bruke lokale og kortreiste ingredienser i alle samarbeid vi inngår.​

  • Seilkurs

  • Seilturer på Vestlandet og til Kroatia

  • Båtførerkurs

  • Bursdager, firmaturer eller andre arrangement

Maritime kurs der spesielt damer skal kunne mestre og føle seg sikker på sjøen. Da blir det også mer morro når “mor” ombord føler seg mer trygg. Kanskje hun en dag må overta roret. Da er det viktig at hun også kan. Jenter som kan, tørr og vil få det til.

Vi er så unik at vi lar damene være uten menn ombord på flere av våre kurs og turer. Da "MÅ" hun gjøre noe og mestringen kommer ikke uten at vi praktiserer.

Alle våre kurs legger stor vekt på praktiske øvelser. Vi har havnemanøvrering og mannoverbord øvelser med alle, ved siden av teorien på Båtførerkursene.

Vi ønsker at alle skal ha en god opplevelse ombord/på sjøen, for vi er jo så heldig og har verdens vakreste kyst.

Bli med da vel!

Anita Botnevik er daglig leder og kursleder

Hun har som drøm å få flere damer bak roret. Har seilt siden år 2000, og er nå en dreven seiler. Båten hennes Bavaria 43 er en flott båt og enkel å manøvrere. Anita har jobbet mange år i skolen og er også kursleder i Grete Roede. Hun er rolig trygg og tydelig som skipper. Anita liker at kvinnene får trygghet og roen til å stå ved roret og seile på egen hånd.

Sikkerhet og trygghet er veldig viktige element for Anita. Hun har fritidsbåtskippersertifikat, D5L, VHF kurs og sikkerhetskurs, LM50 og krise- og passasjerkurs.

Christine Helmers-Olsen

Oppvokst på sjøen med seiling og fisking og livet i fjæren. Hun er med oss på tirsdagsseilturene og liker å lage det hyggelig ombord med noe godt på bordet.

Jarle Botnevik kursleder

Han er oppvokst i Fanafjorden. Har seilt i alle år, Oselvar, seilbrett og havseilere. Både på tur og konkurranser/regatta. Kursleder og testleder i båtførerbeviset. Han er en erfaren seiler og har seilt i Kroatia, til Shetland og langs hele norskekysten, fra Tromsø i nord til svenskekysten. 

Styret

Styreleder

Anita Botnevik

Mob 95040206

Styremedlem

Christine Helmers-Olsen

Mob 91617740